pepp igen !

Jaa., nu är jag lite mer pepp :) inte deppig som jag var förut.. nu är jag glad:) tack alla människor som hjälpt mig :) Jag älskar er verkligen!! :)

Jaha, nu har jag kört lite mage, ska snart köra lite till :) träning alltså ;)höhö :D

Jaja, vad ska jag mer skriva.. hum.. kommer inte på något bra /: aja.. skriver kanske senare :)

iLy!!

Är det fel?

Jag vet inte hur jag ska göra.. känns som att.. ja.. jag vet inte /: blev lite deppigt just nu... Men men :) ska väl skriva lite om dagen.. /: Hade engelska nationella, det gick väl bra :)  Sen var det lunch, med H och E :) trevligt trevligt :) Sen vare dubbeltimma i historia... det kunde väl varit roligare... Men men :) Jag har faktiskt haft en helt ok dag... Dock har vissa saker varit lite sämre.. Men men :) Livet är som det är..

Skriver senare :)

iLy!!

Plugga...

Huijj.. Idag är det faktiskt nationella i engelska A, vette sjutton hur det går.. men det ska säkert gå jättebra :D hehe, jag ska snart springa till bussen, jag brukar inte åka såhär tidigt.. men idag måste jag komma helt i tid.. så då måste jag åka såhär meega tidigt. jag är trött som bara den.. =( men men, jag är hemma snart igen :D Inte direkt ansträngande dag idag ;) haha :D så.. jaja :D nu ska jag sminka mig åså :) sen ska jag springa:D vi hörs!


iLy!!

Träning = KÄRLEK!

Jaa, det blev träning idag: D å jag,,, jag mår så otrooligt bra av det:D Även fast jag hade ett jäkligt irriterande skoskav.. men men, jag körde på så gott jag kunde:D sen efter kom P fram till mig, å frågade vad som hänt, varför jag inte kunde göra utfallen ordentligt, då sa jag det.. att ja har ett sjujäkla skoskav.. å då skrattade han, å tipsade om skoskavsplåster ;) sen så gick vi ut tillsammans å skrattade.. jag gick till duschen å han till sin tjej :) sen kom hans tjej fram till mig, å sa att ja tagit hennes skåp, men jag sa: nej, det har jag inte.. sen så visade jag ett skåp utan lås med saker i, å det var hennes :) sen pratade vi lite åså. sen gick vi ut, där stod P å vänta:) trevligt, tog typ 3 år för mig å få på mig skorna :@ blääh... men men ;D trevligt vare :D

Nu ska jag käka lite :) sen plugga.. å sova :D hihi!!


Jag tror jag kanske är lite kär ..


iLy!!

Home!

Nu är jag hemma, varit på stan med S en stund:) det var mys, nu ska jag plugga.. sen bär det av till träning :D


Min syster vill att ja ska säga att HON köpte skorna till mig, som en födelsedagspresent :) mycket trvligt TaCK!<3


Jaja, skriver nog mera senare:D


iLy!

God morgon!!

God morgon på er alla :) Nu ska jag springa iväg snart och åka till skolan..Jag har hunnit med allt jag skulle hinna med denna morgon, känns riktigt bra :) så jag kommer komma i tid till skolan idag, ännu bättre :) Jippie :D

Jaja, idag ska jag plugga när jag kommer hem, sen senare ikväll ska jag träna :) BodyPump vad jag vet nu.. men det kanske blir BodyStepen oxå :) får se hur jag känner mig med plugget åså :) Jaa, finns nog inte mycket annat att skriva :)


ha en bra dag allesamman!!


iLy!

Time to sleep!!

Japp, nu ska jag hoppa i säng :D ja ska sova länge:D till sex imorrn bitti ;) sen blire skolan.. jippie.. (INTE)


jaja:D vi hörs!!

Tack T <3 du är en av de bästa:D


iLy!

Nya skor!!

Japp :D idag blev dte nya skor :D skitfina!! Jag bara ÄLKSAR dom!! :D fast, det är liiite olikt mig.. eftersom det är en litek klack på de, och jag tycker själv att jag är lång som det räcker, med mina 178 cm övanför vattnet :D hehe :D men det är en liten klack bara, så det gör inte så mycket :) image5här är dom!


Jaa, nu ska jag sätta mig å plugga lite :D sen ska jag... jag vet inte riktigt vad..  hehe:D


Jaja, vi hörs :D

iLy!!

Förlåt...

Jag ber om ursäkt för jag skrev att ja skulle skriva mer igår.. men det blev inte så.. Jag var bara upptagen.. /: sorry.. nu ska jag sätta mig och plugga.. men ska skriva lååångt inlägg senare:D Hihi..


hörs!

iLy!!

Saknar H ...

Nu har H åkt hem.. =( saknar henne massa ju.. Det är väl ett tag sen egentligen som hon åkte.. men jag har solat lite, så har inte kunnat uppdatera bloggen.. Hon och jag tränade iallfall 2 timmar idag:D eller, det var till och med mer :O vi körde en timma bodypump å en timma bodycombat :) combat var inte direkt något för H, eller det var vad hon sa iallafall :D jag älskar det!! hihi, det är så otrooligt kul :D pumpen är rolig den med, men.. jaa, det är olika :D jag älskar ju att träna oavsett :D bara få träna är underbart:) även fast jag inte är smal direkt, men jag är väl inte tjock heller.. jag är ... mullig :D hehe, det låter bra tycker jag:D

jaa, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :) jag ska noog... hum.. tare lungt:D hehe :)

Skriver nog senare!!

iLy!!

Härlig kväll !

Jaa, de va väldigt härlig kväll igår :) Bio med H är bland det bästa som finns, synd bara att de va så få människor i biosalongen  :/ Men filmen var lika bra även fast det inte var många :) jag rekommenderar den starkt, eller ja till er som tycker om sorgliga filmer iallafall :) Den var grym :)


H och jag var ju jättefiina :D vi hade lite extratid innan bion, så vi sminkade oss lite extra åså :) Lägger upp en bild sen så får ni säga vad ni tycker :D hihi:)

Nu ska vi snart iväg å träna, två timmar, först en timme BodyPump å efter det en timma BodyCombat:D båda är OTROOOLIGT roliga !! :) så det är bra:D



Jaajaa, jag skriver mera sen :D å då kommer bilderna!

iLy!!

Plugg...

Här sitter jag å H :) vi pluggar som små djur :) det är ju trevligt :) vi ska snart hemåt å fixa lite till vi ska på bio ikväll :) myspys med gumman <3

Måste nog fortsätta med min samhälluppsats nu /: inte så jättekul.. men jag måste ju göra det =(


jaja, skriver senare!!

iLy!!

Försovit mig..

Attans, jag försov mig lite.. men det gör iofs inte så mycket :) ska åka om cam 55 minuter nu :) så kommer jag litet sent, men eftersom jag har ss på morgonen så funkar det:) sen idrott, ute.. å det är inte bra.. eftersom jag inte tål gräs å pollen.. vi ska ju självklart köra fotboll på gräs.. känns underbart :D haha xc inte.. :)


jaja, iadag kommer H hit <3 vi ska på bio åså :) det ska bli mys :D sen ska vi väl.. träna imorrn :d ännu mer mys! älskaa!!

jaja, nu ska jag städa litet å göra mig iordning:D

iLy!!

Hemma från skola..

Jaa. äntligen!! det var nämligen föräldramöte idag, visserligen är det till för föräldrar.. men jag brukar gå.. Idag var det mest för att min mammi inte mådde bra nog för att kunna gå.. /: hon har det lite jobbigt just nu.. jag kanske ska berätta om det i något blogginlägg.. Men jag vet inte.. får se:) Idag har det varit en ganska bra dag i skolan :) inte allt för jobbigt, även fast jag trodde att det skulle bli det.. Dock blir det mycket mycket plugg imornr.. kanske inte riktigt lika kul..  /: å nu fick jag hicka :O vad otroligt jobbigt.. måste även sova snart, tänkte att ja skulle plugga nu.. men jag har gjort en EMMA igen.. jag skickade fel arbete =( så jag kan inte skriva mera *gråter* Fast det är ganska skönt :) får kanske sitta lite extra i skolan imorrn, ingen fara egentligen.. min skola e soft :)

Jag och H var som sagt inte och åt i matsalen idag, men... det var ju inte ärtsoppa som vi trodde :O Men det var godare att äta pastasallad :) hehe, så jag var nöjd nöjd :D Nu borde jag nog gå och ta bort mascaran som jag haft idag.. sen ska jag kanske sova lite.. se om något annat händer.. :) man kan ju hoppas :D

justja, idag på föräldramötet så gick vi igenom hur man skulle välja inriktning och så, sedan vilka olika kurser man kan välja mellan som valbara:) jag har kommit fram till, att ja kommer få läsa MYCKET mer än 300 p som valbart.. Men, det är ju bara kul :D även fast jag inte vet vad jag vill bli :) Hehe, om någon har nån idé, är det bara att skriva!!


Ojjojj, blev lite långt /: men jag skriver imorrn bitti igen :D hehe, ska sova snart :)

iLy!

Sitter i skolan..

Nu sitter jag här med H i skolan.. Vi har lunchrast.. vi åt ju på skolan idag, så då blir det lite extra tid över:) härligt.. ska snart gå ut en snabbis... Jaha, nu ska vi ha svenska, sen företagsekonomi.. inte alls kul, men det får funka :) sen blir det att sitta kvar i skolan för att plugg alite sam med H, det kommer inte heller bli kul.. men man kan ju inte ha roligt varje dag, så är det ju bara.. för tänk om man skulle ha det, då skulle man inte uppskatta det när man verkligen har det kul.. det är ju inte alls bra... Men men, så är det :) vi ska kanske ta en glass jag och H i det fina vädret! jag ÄLSKAR ju bara glass, det finns inget bättre :) HIhi.. Jaja, nu ska jag väl försöka få med mig H ut... :) se hur det går...


Skriver senare!!

iLy!!

Nyduschad!

Nu har jag precis hoppat ur duschen, åh det är ju så underbart skönt att duscha så att man vaknar på mornarna! Jag ställer mig alltid å bara känner vattnet, åh.. Jag tror jag är lite småkär i morgonduschar :) haha, nejdå.. Skämt åsido.. nu har jag iallafall vaknat ordentligt.. Vet vad jag har framför mig idag.. inte en jätterolig dag, men det får gå :) jag ska klara det.. Fysiken är inte så jättesvår nu.. :)

Jaja, jag vet inte vad jag ska ha på mig, så jag vet inte om det blir nån dagens kläder.. :) kanske är bättre så.. vad vet jag.. :) Nu ska jag iallafall gå och torka håret och klä på mig:)


Ha det bra allesamman!!


iLy!!

Sleep...

Nu ska jag sova:) jag har pluggat flitigt (ehm, ja ganska )  Jaja, strunt samma :D nu ska jag och brynolf hoppa i sängs å krama kudde :D myspys<3 Hehe:D

Skriver imorrn bitti :)

iLy!!

Träning!

Nyss kommit hem från underbar träning <3 jag vet inte vad som har hänt, men jag ÄLSKAR att träna! Jag kan verkligen inte sluta, men.. jaa, det är väl bra :) hihi... NU är det bestämt :) jag å H ska käka pastasallad imorrn ist för "ärtsoppa" det är ju egentligen inte ärtsoppa, det är något annat suspekt.. jaa, såja.. nu ska jag plugga lite mer sam... sen ska jag nog, göra min pastasallad:) sen ska jag sooova!! :) underbart underbart!


Jahaja.. kanske, dags nu.. jag vill inte .. Hatar att plugga.. men går man natur så gör man.. /: blää...

På fredag kommer min älskade H hit<3 ååh, de ska bli SÅ kul :D mihihi!!

NU ska jag faktist gå (A)


iLy!!

Hemma!

Jaaa, nu är jag ÄNTLIGEN hemma! jag var i skolan, som vanligt ;) Haha:D sen så satte jag å E oss vid stationen här å käkade en glass, pratade och kollade i tidning:D mys pys:)  nu ska jag sätta mig å plugga, jag har massa skit att göra.. Eller, det är väl egentligen inte skit.. Men jag tycker det för det är så ooootrooooligt jobbigt... men men, jag ska göra det viktigaste först, vilket är samhäll uppsats.. inte så kul, men på samma gång ganska kul :D sen blire träningn ikväll, BodyCombat :) min favorit träning :D

Jaja, nu måste jag skynda med läxor:D Skriver senare!!

Dagens kläder... vitt linne från gekås.. rosa bolero från moster, Killah jeans från bikbok.. :)
image4


nu känner jag mig som alla andra, inte bra..  :/ men nån gång måste man..


iLy!!

God morgon!!

ÅÅåh vilken härlig morgon :D Visserligen har jag försovit mig lite, men vad gör det, jag hinner alltid iallafall!! :) NU ska jag gå och äta lite frukost, sen ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig.. Tror faktist att det blir mina Killah jeans och vitt linne med en rosa typ bolero till... Inte riktigt jag.. Men nån gång måste ju vara den första :)


Inte den roligaste skoldagen kanske... Börjar med fysik, sen spanska (som jag hatar) sedan lunch (jippie) sen efter det så har vi engelska och matte...  tror jag.. är inte säker.. :) Jaja, det är inte speciellt roligt iallafall :) det vet jag!


Ojjojj, nu måste jag springa iväg till matbordet.. haha, min lilla macka ligger ju där å väntar på mig :) får la se, om jag ska göra som många andra.. å slänga upp "dagens outfit" men jag vet inte.. /:

Jaja!! vi hörs!


iLy!!

Rackarns bananer!!

Nu är jag faktist lite sur, jag har skrivit en jättebra insändare som vi ska göra i svenskan.. MEN, då vill inte min dator, utan den hänger sig... Oj, då blir jag riktigt sur! Men,ja vad ska man göra.. Man ska inte lita på datorer och sådant.. Jaja, nu får jag väl sätte mig och försöka skriva om den.. Se om det funkar.. /: Får helt enkelt se:)

Nu ska jag dock bädda sängen så jag kan sova strax :) det ska bli härligt .. Jag och Brynolf ( min gosedjurs leopard)  ska soova länge imorrn :) eller, ja länge och länge.. Men en stund iallafall ;) Hehe :)

 

Brynolf och jag <3


Nee, nu skriker nästan sängen på mig :)



ha det så bra!



iLy!!


Full rulle!

Jaa, det har verkligen varit full rulle :) Takida i fredags, underbart:) jag ska skriva ett blogginlägg om det, när jag orkar ... Nu är det massa i skolan som jag måste fokusera på, även massa träning.. Jag måste börjar göra mig redo för beach 08 xD haha :) Jaja, nu ska jag snart sova:) eller, jaa.. jag ska faktist sova.. Måste... Har massa tråkigt i skolan imorrn, jag ska försöka fixa allt.. så ja kan.. jaa, klara av det sista av denna termin.. /:


Hanna, jag hoppas vad det än är (även om du själv inte vet) går över <3 Älskar dig! <3



Jaja, dags att gå :)

iLy!!

Företagsekonomi...

Ursh å fy å blääh!! Här sitter jag och Hanna, vi har företagsekonomi.. Det är otroligt tråkigt.. Men, vad ska man göra? Vi förstår inte mycket, men vi gör det vi måste.. Just nu är min design otroligt knäpp, försöker fixa den, men det vill sig inte riktigt.. Får se om jag kan få nån ordning på det eller om jag måste be Markku om hjälp.. Han har redan sagt att han kan hjälpa mig men jag vill inte liksom, lägga min blogg på hans axlar så.. Iofs så litar jag på honom men jag vet inte om det blir så som jag vill att det ska bli. Men jag hoppas att det blir så som ja vill att det ska bli..  Annars blir jag lite sur tror jag nog... Men Markku är ju bra på det han gör... jag vet inte men jag vet att det inte är lätt.. Jag tyckte det var MYYCKET lättare på min gamla blogg.. men, jaa nu ville jag ha ett nytt namn... jag
ska skriva det på min gamla, att detta är min nya.. ingen som vet om denna blogg ännu ;) Förutom Hanna nu  då :D haha!


Jaja, nu ska jag och Hanna forstätta plugga:D


iLy!!

RSS 2.0