I kissed a girl and I liked it!!

Yes, I do like it :)

Jag tycker väldigt mycket om katy perry också, hon ska ha beröm för de låtar hon har gjort. De är alla riktigt bra :)  Speciellt Hot ´n kold och I kissed a girl... :) Jaa, jag kommer lyssna mycket på hennes låtar nu :) det är najs..

jaha, idag har jag inte gjort mycket, myst med Hanna <3 Älskar henne så otroligt mycket.. Sen nu ska jag strax träffa Kaki, vi ska på promenad, jag ska röka lite.. :) Imorrn börjar jag jobba vid fyra, innan det ska jag fika med M på stan :) det ska bli så trevligt, allt för längesen nu.. tyvärr.. /:  Men imorrn blir det igen :D det är najs!

Nu ska jag gå, så jag å Kaki kan gå diirekt :)
 

PUSS!

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist, so touchable
Too good to deny it!


Im leaving never to come back again...

Varför är det så svårt? Varför kan man inte släppa saker när man vet att det inte går? Jaa.. sånt kan man fråga sig.. Orkar inte längre.. när det inte känns som att folk vill att man ska vara där, varför finnas kvar? Vet inte hur allt blir.. med .. ja allt..


jaja, nu ska jag sova.. jobb idag ( mellan 10-16 ) inte så länge, men det är bra med lite extra :) Jaa... ha det bra! jag ska försöka..


<3


Standing on the edge of my fear, and I see it clear..

Here is my resolution, I am letting go, All I need to learn is along this road, and I just wanna be the best woman I can be, breath, this is my resolution..

Jaa, jag vet inte hur jag ska förklara, men det känns lite.. halvkonstigt just nu.. får se hur allt blir.. Känns som att jag känner alldeles för mycket för dig.. Det är så jobbigt att känna såhär.. Vet inte hur jag ska ta mig ur det, men som sagt.. jag klarar det, det gör jag jämt :)

nu är det över en vecka sedan jag bloggade, kalla mig sugig bloggerska om ni vill, inte nån som läser, men iallafall :) trevligt att få skriva av sig..Jaa, jag mår som sagt, sådär.. men nu ska jag snart å träna, då blir allt mycket mycket bättre :) som alltid!!


Jaa, nu ska jag gör mig iordning för det, så jag har packat allt, speciellt VATTENFLASKA, som jag glömde sist.. rackarns bananer liksom... det var otroligt jobbigt att träna utan den, men jag klarade det :) jag kände att efter hela passet sprang jag nästan till toan för att få vatten :) mysig ;)

Du ska veta att jag tänker på dig <3

iLy!!

RSS 2.0