Livin´ in a world so cold...

Världen är kall, och när man väl hittat något eller någon att värma sig med.. Så försvinner det lika snabbt.... Det är då man börjar fundera på saker och ting.. Men nej, jag orkar inte fundera mer..

Jag vill bara.... Fly... men jag vet att jag inte kan göra det.. jag ska stanna och lösa allt :) Egentligen, kanske det inte är så stort för andra, men mina problem, kan vara stora för mig även om de är jättesmå för andra. . . att jag ens orkar dra upp det... nej, det är skit liksom...

Jag ska nog gå ut på en promenad nu , bara gå runt och tänka... Mysigt.. man får se var jag hamnar till slut...

<3

Skolkare? nee.. pluggare.. ja..

Jaa.. jag vet, jag borde vara i skolan.. men jag måste plugga till kemiprovet.. jag kommer troligtvis inte klara det oavsett, men jag kan ju iallafall försöka :) det är ju huvudsaken.. eller vad man ska säga.. jag vill verkligen klara provet.. men det är jäkligt svårt.. jag menar, jag har inte varit med på nästan nåogn lektion, jag har inte jobbat med själva uppgifterna som vi skulle, för jag fick min bok säkert 3 vckor efter alla andra eftersom det bara var M som visste var de var och hon var och opererade sig.. fanderns .. jag hatar prov.. jag ska verkligen försöka plugga nu.. fattar inte vad valenselektroner är.. men ja, det ska nog gå :)

G? håll tummarna för mig!!

iLy! <3

RSS 2.0