4 dagar sen...

Jaa, det är så längesen jag skrev :) trevligt.. Det är väl mest för att det inte hänt något speciellt.. Jag mår inte så jättebra just nu, trodde det.. men allt bara föll ihop igen.. Ja, som det alltid gör... Fan, varför kan man inte få vara lycklig, utan att något ska bli helt fel? Varför funkar det inte så? /:

Jaja, nu ska jag inte deppa mera.. det får vara som det är ... fint liksom..

Jaja, nu ska jag gå :)

iLy!!

Ett tag sen.. :)

Jaa, nu är det ett tag sen jag skrev, men det har inte hänt så mycket :) jag fick jobba tisdag och onsdag :) var kul. idag ska jag jobba igen, men idag är det ett sjutimmars pass.. får se hur det går, har aldrig jobbat så länge innan  "/ jag hoppas det går bra :) Hehe, jaa.. nu ska jag snart göra mig iordning :) så jag kommer i tid;) Hehe :D jaa, det är egentligen inte så svårt.. men jaja, nu ska jag gå..:)

K kommer förresten troligtvis till mig imorrn :) Hans Midsommar planer gick i kras, och jag ska vara ensammen hemma, så då sa vi att han kunde komma hit så kunde vi hyra film åså :) mys ;)

iLy!!

So I...<3

Jaa, så jag.. Jag ska nog gå ut i det , inte så otroligt braiga vädret och handla... :) ska bli skönt att få komma ut...

Gaah, orkar inte :D jag vill veta nu!! JAG VILL.. Nej, jag vill inte.. faktist..

Jaja, sommarlov :D jippie, jobb :) lite JIppie..

nu går jag, jag skriver inget vettigt iallafall../:

iLy!!

Orkar faktiskt inte just nu..

Just nu vill jag inte, jag orkar inte.. Allt känns bara skit.. var tog all lycka vägen? Var tog all värme vägen? Nu är det ingen lycka och kallt.. fan, jag trivs inte här... Kan ingen bara komma.. å dra mig härifrån??

Jaja, nu är det såhär, jag ska bli glad.. jag vet bara inte hur just nu.. det känns som om allt är skit.. men jag vet att det inte är det, så jag ska försöka fokusera på det som är postitivt.. :) det ska nog funka :)

SuJu <3 Tack, ni hjälper mig..


iLy!!

Vet inte...

Jahaja, nu är det ett tag sen igen.. Jag har iallafall gjort de TRE proven nu, vilket resulterade i *trumvirvel* JAG FÅR G I SPANSKA STEG 3!! det är en.. jag vet inte vad, men otroligt är det :) jag har verkligen übersvårt för spanska..men jag får mitt G, och nästa år ska jag läsa något annat språk p.g.a alla komplikationer det blivit med Spanskan.. :) MEn men, nu slipper jag den iallafall!! WIHUUU!!

Och, det är ju SOMMARLOV! Hur underbart är inte det liksom? jag har bara 2 år kvar i skolan.. det är inte så otroligt mycket.. visst det är rätt mycket, men det går snabbt... bara att kolla på hur snabbt det gått nu under ettan... då kommer det bara gå snabbare och snabbare .. eller det är vad de säger iallafall.. Jaja.. nu ska jag snart slappa lite mera.. vill dock ha godis.. så om nån med godis har lust att komma förbi, VARSÅGODA!! :)

Har varit hos Hanna ett tag nu, älskar henne, älskar dig Jenny med <3 Förlåt för igår, jag blev lite argare än nödvändigt.. men jag tyckte det som de gjorde var SÅ otroligt onödigt.. men men :) så kan det bli..

Älskar er allihopa, och jag kommer sakna er under sommarlovet!! <3 TACK FÖR ETT UNDERBART ÅR!

iLy!!

Sova i min säng:)

Inatt får jag sova i MIN egen säng:) Första gången på veckan :) i måndags var jag hos F, sov i en säng där, igår var jag hos K, sov med honom.. Det var mysigt :) tog sovmorgon imorse med honom också;) vi vaknade, låg och prata, sedan sa jag: nej, vi sover mer. så somnade vi, sen vaknade vi vid 11 igen, låg och pratade lite, gick upp och spelade ett spel.. sen följde han mig till bussen så jag skulle hinna med min buss till Hanna så jag kunde spla minigolf med klassen :) det var riktigt mysigt :) även fast jag var världens sämsta förlorare ;) men det är jag alltid ! Neej, jag var väldigt bra förlorare :) grattade de som vann ;) Hehe :D även fast jag vann min egen seger.. Hmm.. inte ;)

jaja, nu ska jag plugga lite.. sen soova... 2 prov imorrn.. kanske bara blir ett... :) får se hur jag gör..


bild på mig :D
Sötaste jag är faktist!

iLy! <3

Skola skola skola..

Jag vet att det snart är slut, men jag orkar inte med detta som är nu i slutet.. Gaah, jag får tokryck.. jag ska klara det..

tack!

K <3


iLy!

Hehe! :)

Sorry, men det blev inte balkongen, det blev KARINS LAND!! <3 Ååh, jag älskar dig darling :) det var så mysigt :) Men jag borfde varit hemma och pluggat.. fy på emma... =( Men men, ja klarar det nu :D

Jaa, å jag smsa massa med K, det var mys :D jaa.. verkligen :D *gos* ;) haha :D *nafs* jaja.. sluta nu;D

nu ska jag lägga in lite bilder på min bdb http://emmagabriella.bilddagboken.se

Jaja. hare bra!!

iLy!!

Trött...

Gaah, man ska inte vara med på studentfirande xD man blir grymt trött dagen efter.. nu ska jag plugga lite iallafall, sen ska jag lägga mig på balkongen och sola!! haha:D

skriver mera sen!

iLy!

GRATTIS!!

För du har tagit studenten, för du har tagit studenten, för du har tagit studenteeeen!! Fy fan va du är bra!! GRATTIS FIA!! <3 Jag är så otroligt stolt över dig min älskade storasyster :) fan, det är så otroligt att du tagit studenten, inte för att du är dålig utan för det känns som om tiden gått alltför fort.. Det är klart, jag säger jämt att jag längtar tills du flyttar, men sanningen är att jag faktist kommer sakna dig,men du kommer ju och hälsar på! Älskar dig systeryster!!! <3

Två år kvar.. sen är det MIN tur!! jag längtar något så in i BOMBEN!! näe, men jag gick upp sveentidigt idag, syster väckte mig vid SJU för att jag skulle fixa hennes hår, smink oxå... Dock blev det megabra, självklart ;) Haha :D Nejdå,men det blev bra :) sen drog hon iväg, jag stanna hemma å softa till ett, eller jag pluggade om jag ska vara helt ärlig ;) Haha, jag måste ju göra det.. måste bli klar.. FUUCK! men men, sen kom mammi å hämta mig, vi drog till Moster, sen så kom morfar för att hämta mormor, då åkte jag med dem så att de som skulle komma till oss skulle hitta till systers skola, det tog låång tid.. för det var VÄRSTA trafiken.. så jag fick gå MEGALÅNGT.. Men men :) det funkar!

Jaja, orkar inte berätta hela dagen i detalj, men det var trevligt som bara den ! åååh, måste bara säga :D att min pappas kompis, K har en OTROLIG bil! Asså, jag skämtar inte! DEN ÄR OTROLIG, den är så vacker, å så snabb.. Min kusin skulle testköra den, så vi drog mot Arkösund, i 200 ;) Haha :D det var så naajs! å så är det en CAB, gissa hur mitt hår såg ut ;) MAHAHA! palla bry sig :)

justja, nu skulle jag inte skriva mera! x D haha :D måste komma ihåg det, ofta nån orkar läsahela xD mohahah!!

Plugg nu, sen sova... imorrn.. fest? :)

iLy!!

Klart jag klarar det!

Nu har jag en HELT ny attityd mot ALLT , jag ska bli mer positiv, Postivia Emma !! Jag har såå bestämt mig för det nu, jag ska klara allt allt allt som jag kommer ha nu i slutet av skolan, det ska bli så sköönt när allt väl är väck! så jag kan fokusera på det jag VILL fokusera på :) Jaa, kanske borde börja nu på direkten då.. bli klar med lite grejjer, så jag slipper sitta värsta stressad snart.. :)

Kanske träffa K i helgen :) mys, han e såå otroligt trevlig den grabben :D se hans nya lägenhet, ska dissa ;) nee, jag ska säga precis som jag tycker :D som alltid :)

Jaja, nu ska jag plugga :) i solen kanske? (A)

iLy!!

Varför just nu?

Jag kan inte förstå... kan inte förstå alls, varför allt kommer just nu, varför jag ska känna mig som sämsta ever bara för att jag inte orkar göra allt som jag vet att jag måste göra. Jag vill inte mera.. JAG VILL INTE!! Men det är verkligen ingen som fattar.. jag vet inte var jag ska ta vägen.. vill hem till honom, bara lägga mig bredvid honom, känna hans mage mot min rygg, hans armar runt min kropp.. sedan få somna.. lycklig.. men men .. :)

Nu ska jag nog hoppa i säng iallafall..

Älskar er!


iLy!! <3

Lite småsur..

Jaa, jag är faktist ganska sur idag.. Mest för att jag fått veta nu att jag har halsfluss, så jag kommer inte få gå till skolan på hela veckan, vilket jag borde tycka är skönt.. men allt allt allt som jag missar måste jag ju ta igen på NÅGOT sätt.. och det blir genom att sitta hemma och plugga.. BLÄÄÄH!! Men men, man gör det man måste göra :) Nu ska jag plugga, å försöka dricka.. kan ju knappt svälja.. asjobbigt..

Å just ja! VE OCH FASA! Jag får inte träna på typ TVÅ hela veckor! Jag kommer typ.. DÖ!! =( Bläääh..

ja ja.. nu ska jag inte klaga, det är megafint väder å allt..


iLy!!

Ojjojj.. jag orkar inte "/

Gud, jag har så ont i halsen, känns som om mina halsmandlar är 20 cm stora! men det är de säkert inte.. bara kanske, runt.. 3 cm :) det är inte så farligt.. Men ajj ajj ajj vad det gör ont! Å jag har så otroligt mycket i skolan att jag inte hinner jobba idag, för de ringde och bad mig komma in å jobba lemman två och tio.. å det är söndag.. tänk hur mycket pengar det hade blivit!! =( Faan, hatar skolan ... Orkar inte med den just nu..

Ajja, jag ska inte klaga.. jag är relativt smart så jag klara nog detta :) Hehe, bara massa saker som ska in, men jag har tid.. funderar just nu på att stänga av internet så attjag inte kan göra något annat än att plugga.. men jag behöver ju internet för att kunna plugga.. Hum.. får se hur det blir :)


Här kommer en bild på mig och älskliingen!! <3image6

nu måste jag dra!

iLy!!

RSS 2.0